Rendőrségi Hírek!

Tisztelt Lakosság!

Az elmúlt hetekben több bűncselekmény vált ismertté hatóságunk előtt, az elkövetők felkutatása eredményes volt, velük szemben büntető eljárás indult.

A téli időszak beköszöntével jelentősen változnak az út és látási viszonyok.

Arra kérem a kerékpárral közlekedőket, hogy világítsák ki a járműveiket, viseljenek világos színű, illetve a fényt visszaverő ruházatot annak érdekében, hogy láthatóak legyenek a korlátozott látási körülmények mellett! A szülőknek a gyermekeiktől ezt meg kell követelni, és az idős rokonaink figyelmét is fel kell erre hívnunk!

Javasolom így járjanak el a kisgyermekkel babakocsival közlekedő szülők is!

Kérem, ellenőrizzék a gépjárműveik műszaki állapotát, takarítsák le a jármű szélvédőjét indulás előtt, használjanak téli gumiabroncsot, kössék be a biztonsági övet, gyermekeik gyermekülésben utazzanak autóban, ne lépjék túl a sebesség a határokat, nem vezessenek ittasan, vagy bódult állapotban.

Az év végi ünnepek időszakában fokozottan figyeljünk egymásra, leginkább az egyedül élő embertársaink kerülhetnek veszélybe a hideg időjárás beköszöntével.

A pirotechnikai eszközök felhasználására vonatkozó szabályokat tartsák be, a balesetveszélyes helyzetek kialakulását kerüljék el, petárda használata nem engedélyezett.

Az ünnepek időszakában is együttműködünk a Közterület Felügyelettel, és a Polgárőr Egyesülettel annak érdekében, hogy a lakosság nyugalmát biztosítsuk.

Békés Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Újévet Kívánok!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Terenyi Imre rendőr őrnagy rendőrőrs parancsnoka

You may also like...