„Jász-Nagykun-Szolnok Megye Védelméért” emlékplakett adományozásáról

A 2020-as Covid19-koronavírus-járvány magyarországi első regisztrált esetét március 4-én jelentette be a Kormány, melyet követően Jászfényszaru Város Önkormányzat polgármestere, mint a Helyi Védelmi Bizottság elnöke létrehozta a Helyi Operatív Törzset, mely vezetőjének Tóth Norbert helyi önkormányzati képviselőt bízta meg.
Tóth Norbert a Helyi Operatív Törzs képviseletében tartja a kapcsolatot az egészségügyi, szociális és oktatási-nevelési intézményekkel, melyről folyamatosan tájékoztatást nyújt a Védelmi Bizottság elnökének Győriné dr. Czeglédi Márta polgármesternek.
Helyi ismerete logisztikai és szervezőkészsége révén lelkiismeretesen és szorgalmasan végezte a járványveszély adta helyi védekezési feladatokat, az intézmények eszközellátását a közterületfelügyelők közreműködésével, segítve a polgármester, jegyző, köztisztviselők tevékenységét.
Példamutató szervezői munkájáért Tóth Norbert magánszemélyt 2021. október 19-én a JNSZ Megyei Védelmi Bizottság méltónak találta a külön elismerésre.
Elismeréséhez ezúton is gratulálunk!

You may also like...