Az új bölcsőde már mutogatja városszépítő „arcát”

Az építkezés a módosított ütemterv szerint halad, ezért reális esélyt látunk arra, hogy az új bölcsődénk 2019. év elején megnyitja kapuit. Addig azért bőven akad teendő. A bölcsőde a Jászfényszaru Város Gondozási Központja intézményi keretein belül kezdi meg működését. Kiemelt feladat a bölcsőde szakmai vezető állás meghirdetése, a vezető mielőbbi kiválasztása, aki közvetlenül részt vesz a bölcsőde működéséhez szükséges szabályzatok, dokumentumok elkészítésében és beszerzésében, a dolgozók és a gyermekek felvételében.
A 13 alkalmazott az alábbi munkakörökben látja el feladatát: bölcsődevezető 1 fő, kisgyermeknevelő 6 fő, bölcsődei dajka 2 fő, élelmezésvezető 1 fő, szakács 1 fő, konyhalány 1 fő, mosónő 1 fő. Az önkormányzat és a gondozási központ egyetlen munkakör betöltésére sem tett személyre vonatkozó kötelezettségvállalást.
A bölcsődébe három csoportban 36 férőhellyel várják a gyermekeket. A nyitás előtt legalább két hónappal mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújt az intézmény vezetősége.

Ez is érdekes lehet...