Fény Napok és Fesztivál
2018. Augusztus 13.

Második alkalommal kerül megrendezésre Jászfényszarun a Fény Napok és Fesztivál. Augusztus 13-tól 20-ig különböző programokra várjuk városunk és a környező települések lakóit. Hétközben gyermekprogramokkal, táborokkal és túrákkal mutatjuk be  a helyi értékeket, hétvégétől pedig kiállításokkal, bemutatókkal, kirakodóvásárral, tűzijátékkal és koncertekkel várnak minden kedves érdeklődőt.
  • A pénteki napon, este nyolc órától a Cseh Tamás Projekt tagjai elevenítik fel az indián dalnok munkásságát.
  • Szombaton a fiataloké a tér, 18:30-tól indul a holi color porfestés, ami után hét órától az Euróvíziós dalfesztivált megjárt AWS zenekar porolja le az összefestett pólókat. Fél kilenctől kiderül ki nem táncol jobban, mint Lóci! A szombati napot a 2017-es Nagyszínpad tehetségkutató verseny győztese, a Lóci Játszik zárja.
  • Vasárnap ünnepi díszbe vonul a város, többek között megtekinthetőek lesznek a XXIV. Jász-Világtalálkozó kiállításai, helyi termék bemutatók, gyümölcsszobrász alkotások, valamint a thyssenkrupp autós bemutatója. A fesztivál fénypontja, a vasárnap fél nyolctól kezdődő Kowalsky meg a Vega koncert lesz, amelyet tűzijáték és DJ Zareh Kan & Goldsound zenéje követ.
 
A rendezvény programjai ingyenesek, a részletes program megtalálható a település web- és facebook oldalán.
Szeretettel vár mindenkit Jászfényszaru Város Önkormányzata.